vakanties

Tijdens de schoolvakanties doen wij op aanvraag leuke activiteiten. Wij gaan bijvoorbeeld regelmatig een dagje weg met onze leuke en vaste groep jongeren.  Tijdens de uitjes is er een balans tussen activiteit en ontspanning. Wij houden rekening met eventuele beperkingen en kijken naar de mogelijkheden die er wel zijn.
Voorbeelden van uitjes die wij doen zijn: een dagje naar een pretpark, varen met onze boot, of actieve uitjes zoals lasergamen of klimmen in een klimbos.

Heb jij leuke ideeën? Laat het ons weten!

 

Op vakantie

Wist je dat wij twee keer per jaar op vakantie gaan? Wij kijken daar altijd enorm naar uit! Tijdens onze vakanties gaan wij ook echt op vakantie net als iedereen. Wij doen een paar keer een uitje, maar er is ook tijd genoeg om te chillen met leeftijdsgenoten. Tijdens de vakanties gaan onze vaste begeleiders mee. Van tevoren is er een programma bekend, zo weet je precies waar we heen gaan, welke uitjes er gepland staan en wanneer je vrije tijd hebt.

Waar wij naar toe gaan op vakantie is elke keer weer anders.

Ga je met ons mee op avontuur?

bonnet actief vakantie opvang kamperen

“De vakantie is voor mij het hoogtepunt van het jaar! Leuke activiteiten en een relaxte sfeer.”

vakantie activiteit bonnet actief

Misschien vind je het nog een beetje spannend om met ons mee te gaan? Dat snappen wij heel goed.

Natuurlijk wil je eerst kennis maken met ons. Wij vinden het leuk om jou te leren kennen en meer te vertellen over onze activiteiten!

bonnetactief