over ons

Leuk dat je ons wilt leren kennen!

Wij hebben een vast team van gecertificeerde begeleiders. Allemaal zijn wij heel erg betrokken bij de jongeren en (jong) volwassenen die wij begeleiden. En onze stoere activiteiten? Die vinden wij zelf stiekem ook super gaaf!

Een paar van onze favoriete activiteiten zijn: Ontsnappen uit een escaperoom, klimmen in een klimbos, hutten bouwen in de duinen, met elkaar naar een pretpark en natuurlijk met zijn allen op vakantie! 

Hieronder stellen wij ons graag aan je voor.

bonnet actief trampoline springen team

Esther
In 2008 is Esther begonnen met het opzetten van PGBzorgvoorkinderen om zorg te kunnen bieden aan kinderen met een beperking. Omdat kinderen geen kinderen blijven, maar jong volwassenen worden is zij naast PGBzorgvoorkinderen gestart met BonnetActief om de juiste begeleiding te kunnen bieden aan deze jongeren. Esther heeft een passie om voor jongeren te zorgen die extra begeleiding nodig hebben. Het is voor haar de dynamiek en de uitdaging die het werken met deze doelgroep zo leuk maakt. Geen dag is hetzelfde. Elke dag zet Esther zich in met passie voor “haar” kinderen en jongeren. Om de jongeren nog beter te kunnen begeleiden is zij BonnetActief gestart. Haar missie is dat iedereen een kans krijgt om mee te draaien in de maatschappij. Esther is moeder van drie kinderen en is gek op dieren.

Alexander
Je zou Alexander kunnen omschrijven als een echte doener. Altijd vrolijk en in voor avontuur. De kinderen lopen weg met Alexander, omdat er altijd iets te beleven valt met hem in de buurt. Alexander heeft veel kennis over het gedrag van mensen, hierdoor kan hij een goede structuur en begeleiding bieden. Alexander is een trotse vader, houdt van de natuur en heeft vanaf jongs af aan paardgereden.

Koen
Koen is een vast gezicht voor de kinderen met wie zij graag een dolletje uithalen! Koen staat altijd voor iedereen klaar, zowel voor zijn teamgenoten als voor de kinderen. Met Koen in de buurt is het nooit saai.

Laura
Hallo, ik ben Laura de Ruijter en ben 24 jaar. Ik ben in januari 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut. Voor deze opleiding heb ik twee stages in een zorginstelling voor lichamelijk en verstandelijke beperkten gedaan. Ik ben in 2019 begonnen met werken bij BonnetActief als bijbaan tijdens mijn studie, ik vind dit nog steeds erg leuk. Naast dat het leuk is leer ik elke werkdag iets van de cliënten. Hierdoor blijft het uitdagend. Hiernaast ben ik werkzaam als fysiotherapeut.

Pascalle
Ik ben Pascalle van Moorsel, 22 jaar. Al 4,5 jaar heb ik het voorrecht om voor de paarden van Esther en Alexander te zorgen. Ik ben in de zomer van 2021 begonnen bij BonnetActief en help de kinderen in de omgang met paarden. Hiernaast ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Finance & Control (bedrijfseconomie).

Sonja
Hallo, mijn naam is Sonja en ik ben 33 jaar. Na mijn studie psychologie en zorgmanagement heb ik verschillende banen in de gezondheidszorg gehad. Hierdoor heb ik meer geleerd over het gedrag van mensen en de inrichting van het zorgstelsel. Het leukste aan het werken bij PGBzorgvoorkinderen vind ik het ondernemende en lerende aspect. Lekker bezig zijn en ondertussen Ieren van en met elkaar!

Noah
Hi, ik ben Noah, 22 jaar en werkzaam als gespecialiseerd pedagogisch medewerker en klassen assistent in de kinderopvang. Sinds oktober 2021 werk ik ook met veel plezier op de zorgboerderij van PGBzorgvoorkinderen. Ik vind het fijn om op zoveel verschillende manieren te kunnen werken met kinderen. Ieder kind heeft een eigen uniek verhaal te vertellen en daar geniet ik van!

Kerensa
Hallo, ik ben Kerensa, 34 jaar. Ik studeer psychologie aan de universiteit. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk, als gedragstrainer help ik mensen met gedragsverandering en het doorbreken van (onbewuste)patronen. Ik ben met Esther en Alexander in contact gekomen omdat ik in de praktijk graag een stukje met kinderen aan de slag wou. De combinatie die zij maken met paarden is voor mij persoonlijk ook erg leuk, aangezien paarden als een rode draad door mijn leven lopen. Het is voor mij een leuke en leerzame afwisseling. Waarbij het prachtig is om te zien welk effect de paarden maar ook de boerderij, het buiten zijn en de natuur heeft op de kinderen.