logeerweekenden

Elke maand organiseren wij een logeerweekend bij CenterParcs in Zeewolde. Dit logeerweekend wordt begeleid door ons enthousiaste en vaste team. Tijdens de logeerweekenden gaat dezelfde groep jongeren mee. Er zijn al veel vriendschappen ontstaan tijdens de logeerweekenden!

Er is veel persoonlijke aandacht en er heerst een huiselijke sfeer. Gedurende de logeerweekenden bieden wij een afwisselend programma van activiteiten en rustmomenten aan. Wij gaan samen met jou werken aan je leerdoelen. Misschien wil je wel leren om zelfstandig te kunnen koken of boodschappen te halen? Heb je hulp nodig met structuur aanbrengen in de dag? Samen met een vaste begeleider ga je aan deze leerdoelen werken. Ook kan je met ons alles bespreken wat je wilt. Wij helpen je graag.

Het jeugdhonk is een eigen huisje voor kinderen vanaf 15 jaar, die willen werken aan zelfstandigheid en zich willen voorbereiden op in de toekomst zelfstandig wonen. Met hun leeftijdsgenoten maken zij een eigen programma en taakverderling. De begeider heeft een coachende rol en altijd in de buurt als er vragen zijn! Zo leer je om zelfstandig te plannen, rekening houden met elkaar, vooruit denken en met elkaar te overleggen.

Natuurlijk is er ook tijd om met elkaar te chillen of om even iets voor jezelf te doen.

Ga je met ons mee op avontuur?

5 sterren service

Vervoer vanaf Hillegom naar het logeerweekend is mogelijk
Onze tarieven zijn all-in, er is geen eigen bijdrage
Luxe maaltijden, kwaliteit producten en leuke activiteiten
Tijdens de logeerweekenden zijn wij 24/7 bereikbaar
Ouders ontvangen regelmatig een update met leuke foto’s

bonnet actief lasergamen logeerweekend

Lijkt het je leuk om met ons mee op avontuur te gaan?

We snappen dat je het spannend vindt. Laten we eerst kennis maken. Wij vinden het leuk om jou te leren kennen!

centerparcs logeerweekenden